Blog

Fektess ingatlanba!

Amikor ingatlanvásárlásról esik szó, legtöbben arra gondolunk, hogy valaki saját részre venne házat, lakást, esetleg nyaralót, amit utána maga is szeretne használni. Egyre gyakoribb ugyanakkor a befektetési célú ingatlanvásárlás, vagyis az, amikor az ember nem elsősorban saját használatra vesz egy lakást vagy házat, hanem azért, hogy felújítva eladja, és keressen rajta, esetleg kiadja albérletbe, vagy nyaralóként rövidebb időszakokra.

 

Ez a piac mostanság virágzik, sőt, felfelé ível, ezért akinek van tőkéje, amit befektethet, annak érdemes ingatlanvásárlásban gondolkodnia. A most megvásárolt ingatlan értéke pár éven belül jelentősen megemelkedhet, pláne, ha esetleg felújítjuk, kipofozzuk, így komoly haszonra tehetünk szert.

 

Rendszeres bevételt biztosít a lakáskiadás

 

Sokan vesznek lakást azért, hogy aztán beköltözés helyett kiadják másoknak. Ez azért jó ötlet, mert rendszeres és stabil bevételt biztosít, főleg, ha olyan helyen van a lakás vagy ház, ami népszerű, keresett. Ilyenek a budapesti lakások, de nem szabad megfeledkezni az agglomerációról sem. Így pedig például egy ráckevei ingatlan is remek befektetés lehet, hiszen egyrészt, maga a város is sok lehetőséget rejt, másrészt a fővárosi s közel van, könnyen megközelíthető.

 

A nyaraló is hozhat pénzt!

 

Sokan álmodnak saját nyaralóról, de nem könnyű eldönteni, hol is legyen az a nyaraló. És hát az örök dilemma: megéri-e nyaralót venni, amikor az év nagy részében üresen áll? Fogunk-e annyi ott tartózkodni, hogy érdemes legyen megvenni? Nos, megkönnyíthetjük magunknak a döntést, ha azzal is tervezünk, hogy esetleg mások is használhatják a nyaralót, ha nekünk épp nem kell. A fenntartási költségek így jelentősen eloszlanak, ráadásul esetleg keresni is lehet rajta. A saját nyaralásunkat pedig jó előre betervezzük, hogy akkor szabad legyen az ingatlan.

 

A Ráckevei-Duna az Angyali-szigetről

A Ráckevei-Duna az Angyali-szigetről

 

Nyaralót az országban számos népszerű üdülőhelyen lehet venni, csak az igényeinknek megfelelőt kell megkeresni. Ráckevei nyaralót például kifejezetten ajánlunk azoknak, akik a nyugodt kikapcsolódást részesítik előnyben.

 

A Honvágy Ingatlaniroda segít Önnek!

Több mint 15 éve foglalkozunk ingatlanok értékesítésével, hasznosításával elsősorban Ráckeve és környéki településeken.

Ismerjen meg minket!» Mit érdemes tudni rólunk (link)

(Bejelentett ingatlanközvetítői névjegyzék számunk: 669/2001)

Szeretné megvásárolni álmai ingatlanát a környéken? Mi segítünk Önnek!  » Tekintse meg eladó ingatlanainket! (link)