Hitel ügyintézés

Hitel ügyintézés

INGYENES BANKI ELŐMINŐSÍTÉS, AZ ÖSSZES BANK AJÁNLATA EGY HELYEN!

Ingatlanvásárláshoz szeretné a legkedvezőbb hitelajánlatot megtalálni?

Akkor jó helyen jár, mert Mi törekszünk Önöknek egyedileg testreszabott hitel konstrukciót nyújtani a magyarországi bankok ajánlataiból a legfelkészültebb pénzügyi közvetítőink segítségével.

A hitellel történő ingatlan finanszírozást azoknak ajánljuk elsősorban, akik árfolyamkockázat nélkül, forint alapon szeretnének hitelt fölvenni, illetve akik minél előbb hozzá szeretnének jutni ingatlanuk tulajdonjogához.

Otthonteremtési, kamattámogatott lakáshitelek:

A hitel célja új, és akár használt lakás vásárlása, korszerűsítése. Új lakásra felvett hitelnél akkor van támogatás, ha a telekár és ÁFA nélkül számított ár max. 30 millió forint alatt van. Használt lakás vásárlásánál a vételár felső határa 20 millió forint,
korszerűsítésnél pedig a beruházás költsége maximum 15 millió forint lehet. A bankok ajánlatai között jelentős eltérések tapasztalhatók, ezért javasoljuk, versenyeztesse a bankok ajánlatait hitelcentrumunk segítségével.

CSOK

A vissza nem térítendő egyszeri támogatás hatszázezer forinttól 10 millióig terjedhet – gyermekszámtól, illetve az ingatlan típusától függően. Akár új lakás építéséhez, akár új, vagy használt lakás vásárlásához igényelhető CSOK.


Legalább egy szülőnek legalább 6 hónapja munkával kell rendelkeznie, illetve nem lehet köztartozása annak, aki támogatást kér.

TUDTA?! …..

….., hogy havonta félretett megtakarításai mellé +30% állami támogatásra jogosult, melyet szinte bármilyen ingatlannal kapcsolatos beruházás fedezésére felhasználhat?

Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít, ami adó- és járulékmentes támogatás.

Az állami támogatás kizárólag lakáscélú felhasználásra, továbbá minimum 4 éves előtakarékosság esetén vehető igénybe és maximum 10 évig jár.

Miért bízza hitelének ügyintézését a GDN HitelCentrumra?

  • Szakértő hitelügyintéző csapatunk minden ügyintézési terhet levesz a válláról, Önnek csak a megfelelő konstrukciót kell kiválasztani!
  • A legjobb konstrukció kiválasztásához sokéves szakmai tapasztalatunkat nyújtjuk segítségül!
  • Az ügyintézés gyorsaságát és gördülékenységét a GDN Hitelcentrum nagysága és kapcsolatrendszere biztosítja!
  • A szolgáltatás valamennyi magánszemély számára díjmentes, hiszen a munkadíjat a pénzintézetek állják!
  • A hitelkonstrukció soha nem rosszabb, mintha Ön közvetlenül a pénzintézethez fordulna kölcsönért, sőt, többnyire jobb feltételeket tudunk megszerezni az Ön számára!
  • A rugalmatlan banki nyitvatartási idő helyett akkor intézheti ügyeit, amikor Önnek megfelelő. Előzetes egyeztetés után akár munkaidő előtt, után, sőt, akár hétvégén is! A GDN Hitelcentrum szinte sosem zár be!

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, kérjük jelezze felénk és azonnal felveszik önnel a kapcsolatot.

Horváth István

Tulajdonos

Több mint 15 éve foglalkozom ingatlanok értékesítésével, hasznosításával. Számomra megrendelőim megelégedettsége a legfontosabb, valamint hogy együtt örüljünk közös sikereinknek. Rugalmas munkaidő beosztásom elősegíti, hogy az Ön időbeosztásához is igazodva intézhessük az ingatlanközvetítést.

Szeretettel várom megtisztelő érdeklődését!