DUNA ÉS HÉV KÖZELI ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ – IK35

DUNA ÉS HÉV KÖZELI ÚJÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ – IK35

Ráckeve, 2300 Magyarország

Kiemelt

69.900.000- Ft

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Azonosító:

 IK35

Share

Added to Favorite

Favorite

Nyomtatás

Szobák

ingatlan ágy szám ikon 4

Alapterület

ingatlan telek terület 133

Építés éve

2022

Telekméret

380

Leírás

Ráckeve igényes lakókörnyezetében, 2022 augusztusi átadással kínálja 30 év építőipari tapasztalatú cég ezt a minden előírásoknak megfelelően korszerű, energiatakarékos megoldásokkal és minőségi anyagokból épült kétszintes  ikerházat,  a CSOK és a BABAVÁRÓ hitel mellett a ZÖLDHITEL elvárásainak is megfelelő tartalommal. Ráckevén a családok számára ideális helyen van: zöldövezetben, vízpart (Ráckevei Duna-ág), termál fürdő , Tesco és közlekedési csomóponthoz (HÉV, VOLÁN helyközi és Budapestre buszjáratok) közel.

Tervezésnél a családok nyugalmát és kényelmét tartották legfontosabbnak, ezért a modern formavilágú házak külön gépkocsi beállóval és füvesített kerttel lettek megtervezve. Az épületeknek csak a külön, külső bejáratú gépészeti helyiségeknél van kapcsolódási pontjuk egymással, a főbb gépészeti berendezések akár mobiltelefonról vezérelhetők / szabályozhatók . Az energiáról a napelemes rendszer, a melegről a hőszivattyús padlófűtés, a komfortos hőmérsékletről a 3 rétegű thermo üvegű nyílászárók, a Leiertherm 30N+F falazat, a 15 cm Austrotherm szigetelés dryvit burkolattal, és a 30 cm kőzetgyapot tetőszigetelés gondoskodik.

A 133,88 nm-es lakás elosztása: földszinten amerikai konyhás kertkapcsolatos nappali terasszal, előszoba, 1 szoba és fürdőszoba került kialakításra, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és egy dolgozó szoba kapott helyet. A szobákban laminált padló, a többi helyiségben kerámia járólap kerül beépítésre.

Ingatlan ára: 69.9 millió forint/ház

Keressen bennünket, akár hétvégén is!

 

Ingatlan elhelyezkedése

Hasonló Ingatlanok

Az Ön ingatlanának helye

A 2001-es működésünk óta szerzett tapasztalat és eredményes folyamataink garantálják,…

Szobák

ingatlan ágy szám ikon Segítünk eladó ingatlana értékesítésében!

Eladva

Ár nem elérhető