Irodánkról

Irodánkról

Ráckeve és környéke ingatlanpiacán dinamikusan fejlődő HONVÁGY INGATLAN megbízható és gyakorlott szolgáltatást nyújt Önnek ingatlana eladásában, bérbeadásában, vagy aktívan részt tud venni leendő otthona megtalálásában.

Immár 20 éve foglalkozunk ingatlanok értékesítésével, hasznosításával elsősorban Ráckeve és környéki településeken.

Ez idő alatt sikerült a lehető leghatékonyabb módszert kidolgoznunk, melynek segítségével a helyi ingatlanpiac fontos szereplője lettünk.

Tudjuk, hogy sikerünk záloga ügyfeleink elégedettsége, hogy együtt örüljünk közös sikereinknek.
Megbízható munkánkra bizonyíték, hogy eddigi ügyfeleink bizalommal ajánlották irodánkat ismerőseiknek is.

Irodánk Ráckeve történelmi központjában a Szerb templom közelében van, ahova szívesen várjuk személyes találkozóra is. Rugalmas munkaidő-beosztásunk elősegíti, hogy az Ön időbeosztásához is igazodva intézhessük az ingatlanközvetítést. Bemutatáskor minden esetben cégünk tulajdonosai személyesen segítik Önt szakértelmükkel.

Megbízható helyi mestereket és kivitelezőket is tudunk ajánlani igénye szerinti munkákra.

Bejelentett ingatlanközvetítői névjegyzék számunk: 669/2001

Ráckeve a Csepel-sziget déli részén Budapesttől 47 km-re található a Ráckevei (Soroksári) Duna-ág partján. A várost körülölelő természeti szépségek, a vizek közelsége, történelmi múltja és emlékei, valamint az utóbbi évek országos hírű, kiemelt rendezvényei alapján Ráckeve méltán a régió egyik legkiemelkedőbb településének számít.

Ez nem mese – Ráckeve:

Az alábbi videóban megismerheti városunk szépségeit (a videó Engyel Gábor alkotása):