Blog

Pár tipp, amivel sokszorosára gyorsíthatja az ingatlan eladást

Ki ne örülne, ha azt mondanánk, hogy jelentősen lerövidítheti az ingatlan eladásáig tartó feszült várakozás idejét?

 

Mint az élet szinte minden területén, az első benyomás itt is kulcsfontosságú. Az érdeklődő számára adott pozitív impulzusok lényegesen gyorsíthatja az ingatlan eladást!

 

Nem tudja pontosan, milyen módszerekkel érheti ezt el? 

Összeszedtünk pár hasznos tippet, melyek az ingatlan értékesítés különböző folyamatai során az Ön dolgát is biztosan megkönnyítik majd:

1) Hozza ki a maximumot hirdetéséből!

  • Ahogy a mondás tartja: “Egy kép többet ér ezer szónál” Kis odafigyeléssel a megfelelő szögből és optimális fényviszonyok közt készült fotókkal professzionális eredményeket érhet el. 

 

  • Manapság egyre több az online hirdetés az ingatlanpiacon.Ha a Honvágy Ingatlan szakembereit hívja segítségül, egy régóta működő, megbízható és fizetőképes ügyfélkörrel rendelkező partner lesz segítségére. Garantáljuk, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön ingatlana kiemelkedjen a tömegből, persze csakis jó értelemben!

 

2) Turbózza fel ingatlana vonzerejét!

  • Az esetek 90%-ában az érdeklődők az épület külsejét veszik alaposan szemügyre. Néhány egyszerű trükkel igazán magával ragadóvá teheti az udvart és az ingatlan külsejét is. Nem is gondolná, hogy olyan, kis ráfordítást igénylő korszerűsítések, mint a falak vagy a kerítés újrafestése, esetleg pár díszes növény, vagy akár egy új postaláda beszerzése jelentheti a különbséget a sikeres értékesítés és a tovább nézelődő vevő közt.

3) Mutasson rendezett képet otthonáról!

  • A szerte hagyott tárgyak nélkül otthona nem csak igényesebben fest, hanem nagyobbnak és vonzóbbnak is fog tűnni minden érdeklődő számára. Nem használt, nélkülözhető tárgyait tartsa raktárban, vagy amennyiben megteheti, kösse össze a kellemeset a hasznossal és adományozza el. Személyes megtekintés esetén gondoskodjon róla, hogy a legapróbb részletekig rendezett és tiszta képet mutathasson az érdeklődőnek.

 

4) Varázsolja tágasabbá otthonát!

  • Egy-egy zárt teret jelentősen megnövelhet olyan egyszerű praktikák alkalmazásával, mint a falak világos színnel való újrafestése, nagyméretű tükrök beépítése, illetve plusz világítótestek felszerelése. Szintén ezen a téren pár átgondolt lakberendezési változtatással is jó eredményeket érhet el.

 

5) Kezdjen lakásfelújítási mini projektbe!

  • Ragadjon szerszámot, és végezzen el egy-két kisebb otthoni fejlesztést. Fontos, hogy mielőtt nekilát, mindenképp győződjön meg arról, hogy biztosan olyan minőségben képes kivitelezni a kigondolt munkát, ami növelni, és nem csökkenteni fogja az ingatlan értékét.

 

6) Ne kövesse el azokat a hibákat, mint Ön előtt már sokan mások!

  • Tanuljon mások hibáiból! A Honvágy Ingatlan több, mint 20 éves sikeres fennállása alatt, mi már minden ingatlan eladásakor felmerülő buktatót megismertük és pontosan tudjuk, hogy ezek hogyan kerülhetők el. 

 

7) Gondolkozzon reális árakban!

  • Egy mindkét fél számára előnyös ár meghatározása igen trükkös feladatnak bizonyulhat. Törekedjen megtalálni az arany középutat, és egy sem túl magas, sem túl alacsony árat megszabni. Hosszas, gyakran eredménytelen kutatás és kényszerű kompromisszumok helyett, a biztosan méltányos árért igényelje szakértői értékbecslésünket.

 

Most, hogy már mindent tud arról, hogyan gyorsíthatja az ingatlan eladást, akár még ma belevághat!

Amennyiben gyorsan és zökkenőmentesen szeretné értékesíteni ingatlanát, keressen elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki űrlapunkat a következő linkre kattintva:

/ingatlan-ertekesites-rackeve/