Blog

Nem csak a Balatonnál jó nyaralni!

Amikor valaki nyaralót akar vásárolni, gyakorlatilag adja magát, hogy a Balaton jön szóba. Hiszen az a magyar tenger, a magyarok jó része oda jár nyaralni nyáron, miért ne akarna ott nyaralót valaki? Nos, például azért, mert zsúfolt, túl sok a nyaraló, így végülis pihenni annyira nem lehet. Főleg, ha az ember nem csak egy évben egyszer, pár napra tervez, amikor még talán bírja is a nyüzsgést, hanem esetleg egy egész nyarat töltene a nyaralójában.

 

Link a kiskunlacházi nyaralóhoz: www.honvagyingatlan.hu/ingatlanok/kozvetlen-vizparti-nyaralo/

 

Szerencsére vannak helyek az országban, amik legalább annyira szépek, mint a Balaton partja, és még vízközelben is vannak. A Duna mentén például több településen is vannak csodás nyaralók, meseszép környezetben – nem mellesleg a hely pedig nem annyira felkapott, hogy ellepjék és élhetetlenné tegyék a nyaraló emberek tömegei.

 

Nyaraló a Dunánál? A legjobb választás!

 

Ilyen hely például Ráckeve, nyaralóból pedig nincs is hiány a településen. Egy ráckevei ingatlanirodában vannak a legjobb esélyek arra, hogy megtaláljuk álmaink nyaralóját a településen, hiszen a legtöbben ismerős terepen szeretnek hirdetni, a helyi ingatlaniroda helyismeretével pedig egyetlen nagyobb portál sem veheti fel a versenyt. Sokszor előfordul, hogy sokkal több eladó ház, nyaraló található meg helyi oldalakon, mint a nagy portálokon, egyszerűen azért, mert a tulajdonosok szívesebben hirdetnek így, valamint az ingatlanosok is könnyebben térképezik fel a terepet, és veszik fel a kapcsolatot a tulajokkal.

 

 

Link a Szigetbecsei nyaralóhoz: www.honvagyingatlan.hu/ingatlanok/kozvetlen-vizparti-nyaralo-szigetbecsen-ny74/

 

Egy eladó nyaraló Ráckeve környékén, akár Dömsödön, Kiskunlacházán, Szigetbecsén és Szigetszentmártonban már csak azért is megfontolandó, mert minden adott a tökéletes nyaralás élményhez, ugyanakkor a csendes pihenés is elérhető. A Dunának is vannak olyan szakaszai, ahol lehet strandolni, de egyéb vízparti elfoglaltságoknak is lehet hódolni. Ráckeve és környéke tökéletes mindazoknak, akik szeretnének valóban elvonulni, kikapcsolódni kicsit a nyaralás alatt, kerülnék a tömeget, de azért a világ végéig nem szeretnének elmenni a szabadságuk, illetve a melegebb hónapok alatt.

 

A Honvágy Ingatlaniroda segít Önnek!

Több mint 15 éve foglalkozunk ingatlanok értékesítésével, hasznosításával elsősorban Ráckeve és környéki településeken.

 

 

Ráckevei nyaraló

A ráckevei panoráma

 

Szeretné megvásárolni álmai nyaralóját? Mi segítünk Önnek!  » Tekintse meg eladó nyaralóinkat! (link)