Rólunk mondták

Energetikai tanúsítvány

Értékbecslés elkészítése

Ügyvédi közreműködés

Hitel ügyintézés

Rólunk mondták

Jánosi Edit

Kedves István!

Segítségét, közreműködését ezúton is köszönöm, ismerősnek is ajánlottam az Önök ingatlanközvetítő cégét.
További sikeres eladásokat és jó ügyfeleket kívánok,

Patrik

“Kedves István! Gratulálok az új honlaphoz! István korrekten, mindenben az előzetesen megbeszéltek szerint járt el. Minden esetben haladéktalanul értesített telefonon és emailben is, amint olyasmi történt, amiről tudnom kellett. Amikor István megbízását követő 3. héten megjelent a komoly vevő (ez azért nem feltétlenül jelenti, hogy minden eladó ingatlanhoz István 3 héten belül talál vevőt, ehhez bizonyos fokú szerencse is kellett), akkor István az ügyvédhez is elkísért minket és végig velünk volt, hogy minden úgy történik-e, ahogy azt az eladó és a vevő szeretné. Az ügyvédtől visszafelé sétálva meg is jegyezte: “Önök boldogok, mert sikerült értékesíteni a házat, a vevő boldog, mert olyan házat vett, amilyent keresett és én is boldog vagyok, mert Önök mosolyognak”. Azt gondolom, ez mindent elmond. Biztosan mondhatom, hogy Ráckevén és a környező településeken ingatlan értékesítésével, újra ezt a 20 éves tapasztalattal rendelkező embert bíznám meg.”

Tóth Viola

Kedves István!

Köszönjük a ráckevei nyaralónk adásvétele során nyújtott segítségedet. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Remélem a jövőben is számíthatunk rád!

Üdvözlettel: Viola

Károly

Szia István!
Szeretném megköszönni az új dömsödi nyaralónk vételénél nyújtott korrekt és teljeskörű segítséget.
Üdvözöllek: Károly

Magdolna és Bálint

Kedves István!

Szeretnénk megköszönni férjemmel a rendkívüli rugalmasságot és segítőkészségét. Őszintén köszönjük az új ráckevei családi házunk kiválasztásánál nyújtott korrekt és tisztességes ügyintézést. István határozott és magabiztos fellépése gördülékennyé tette a kiszemelt ingatlanunk adásvételét. További sok, sikeres értékesítést kívánunk!

Simon Imre

Ráckeve környéki eladó ingatlanod esetében őket bízd meg először! A környék ingatlanosaihoz képest jóval több helyen hirdették az ingatlanomat. Kiváló marketinges munkát végeznek a facebookon és az online értékesítő felületeken egyaránt.

Kalmár Ferenc

István változatlanul az egyik vezető ingatlanközvetítő, ha ráckevei ingatlan adásvételéről van szó. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező, kiváló kommunikációs készségű ingatlanközvetítő.

Fábián Anikó

Ha ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni, nyugodt szívvel ajánlom a Honvágy Ingatlanirodát. A környéken több ingatlanossal is beszéltem, amikor szóba került a kiskunlacházi családi házam eladása, de István szakértelme, alapossága és rugalmassága meggyőzött engem. Ingatlanom eladását lépésről-lépésre kezében tartotta, egészen az eredményes adásvételig.

Rideg Ferenc

A Csepel-sziget déli részén keresgéltünk ingatlanokat és így találtunk rá Istvánra és a Honvágy Ingatlanra. Munkaidő után kerestük Istvánt, aki azonnal felvette nekünk a telefont. Röviden felmérte igényeinket és lehetőségeinket és ezek alapján másnapra le is beszéltünk egy találkozót. A környékbeli települések közül végül Dömsödöt választottuk a város csendességé, nyugalma és előnyös elhelyezkedése miatt. István szakmailag felkészült, kedves, közvetlen és segítőkész, ami sajnos nem jellemző a mai ingatlanosok között.

Köszönünk még egyszer mindent:

Rideg Ferenc és Rideg Ferencné