Blog

Ráckevei ingatlanok

Tippek, hogy megtalálja a tökéletes házat!

 

Egy házvásárlás nagy lépés hiszen ha nem is életre szólóan, az biztos, hogy sok évre meg fogja határozni a mindennapjainkat. Fontos, hogy jól átgondolt döntést hozzunk, mert az otthonunkban kényelmesen kell éreznünk magunkat, ott kell pihennünk, feltöltődnünk. Az ingatlanpiacon persze rengetegféle házat, lakást kínálnak, és első blikkre nehéz eldönteni, hogy mi lenne számunkra megfelelő. Ha azonban átvesszük, mik a saját igényeink, akkor már könnyebben szűkítjük a kört. Hogy mik a tippek a tökéletes házhoz?

 

Ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő eladó ingatlant, az alábbiakat tisztázzuk magunkban:

 

  • A legfontosabb persze az a kérdés, hogy mekkora a költségkeret, hiszen ha van például 20 milliónk, értelemszerűen nem érdemes 50 milliós házakat nézegetni. Jelentősen szűkíthetjük a kört a megfelelő összeghatár belövésével, így már eleve csak olyan ingatlanok kerülnek a látóterünkbe, amik anyagi szempontból szóba jöhetnek.
  • Szintén nagyon lényeges kérdés a helyiségek száma. Ez természetesen attól függ, hogy hányan vagyunk a háztartásban, és mik az igények a szobák tekintetében. Vannak családok, ahol nem csinálnak problémát abból, hogy a gyerekek egy szobában vannak, máshol viszont alapvetőnek tartják, hogy mindenkinek legyen saját zuga. A külön nappali se fontos mindenkinek, mások el se tudják képzelni, hogy ne legyen.

 

Tekintse meg szolgáltatásainkat, amivel tudjuk segíteni Önt az ingatlanvásárlásban (link)

 

  • Gondoljuk meg, milyen állapotú házra van szükségünk! Sokan bevállalják a felújítandó házakat, mert olcsón hozzá lehet jutni. Igen ám, de időbe és pénzbe kerül, míg sikerül valóban olyan állapotúvá tenni, amilyenre az új tulajdonos vágyik. Jó néhányan vannak olyanok is, akik a felújítás gondolatától is rosszul vannak, nem akarnak erre energiát szánni, ezért minél jobb állapotú házat vagy lakást igyekeznek keresni. Ezek az ingatlanok azonban többnyire magasabb árfekvésűek.

 

Ráckeve ingatlan

Élet a Duna mentén

 

  • Mekkora legyen a kert? Akik kertes házat szeretnének, azoknál ez kardinális kérdés, hiszen nyilván használni szeretnék az udvart, ezért keresnek családi házat. Érdemes átrágni, milyen céljaink vannak a kerttel, hogyan használnánk, így könnyebb megállapítani, hogy nagyjából milyen méretűre van szükség.

 

A Honvágy Ingatlaniroda segít Önnek!

 

Több mint 15 éve foglalkozunk ingatlanok értékesítésével, hasznosításával elsősorban Ráckeve és környéki településeken.

 

Ismerjen meg minket!» Mit érdemes tudni rólunk (link)

Ráckevei ingatlanok

Ráckevei ingatlanok

 

Szeretné megvásárolni álmai ingatlanját? Mi segítünk Önnek!  » Tekintse meg kínálatunkatt! (link)