Rólunk mondták

Rólunk mondták

Páli Zsófi

Nyaralóm eladását Horváth István rövid időn belül nagy gyakorlattal, részletes tájékoztatással és sok hasznos tanáccsal segítette.
Nagyon köszönöm remek munkádat István!

Dr Karàdyné Edit

A Honvágy Ingatlanirodára ès Horváth Istvánra az interneten találtunk, miután segítséget kerestünk dömsödi ingatlanunk eladásához.
Nagyon jó döntèsnek bizonyult Őt választanunk, mert mindvègig nagyon korrekt, segítőkész volt, kiváló partner az adásvétel lebonyolításához.
Nyugodt voltam, mert tudtam, hogy ha probléma merül fel, megoldja!
Köszönjük az együttműködést, ajánlom mindenkinek, forduljanak hozzá bizalommal!!!

Géczi Krisztina

Ingatlant vásároltunk István irodáján keresztül. Teljes mértékben meg voltunk elégedve az ügyintézéssel és a szakértelemmel. Szívből ajánljuk őket!

P.Ferenc

Köszönöm István a pontos, pozitív és segítőkész ,magas szakmai hozzáértéssel való közreműködését.
Gyorsan bonyolította az adás- vétel folyamatát is, gondosan járt el mindenben.
Maximálisan ajánlom a Honvágy ingatlan irodát. Nagy segítség volt nekem.

Juhász Dóra Zsuzsanna

Köszönöm munkáját és kommunikációját az ingatlan eladása során.
Annak ellenére, hogy az USA és Magyarország között 6 óra az időeltolódás, nagyra értékelem, hogy időben válaszolt az e-mailjeimre az ingatlan eladása során.
Remélem, a jövőben újra együtt dolgozhatunk.

Gulyásné Angyal Anna

Az első találkozásunktól számított 1 hónap alatt sikerült vevőt találni.
Emberi segítőkészségét nagyra értékeljük. Mindenki hálás lehet, ha ilyen szakember segíti az útján.
Köszönjük Horváth úr, köszönjük Honvágy Ingatlan.

Brigitta

Szakértő támogatást kaptunk ingatlanunk értékesítéséhez.
Az együttműködésünk során végtelenül korrektűl állt hozzá minden kérésünkhöz. Csak ajánlani tudom.
Brigitta

Gergely Ildikó

Kedves István!

Köszönöm, hogy Édesanyám házának az eladásában segítségünkre volt!
Köszönet a korrekt, emberi, és rugalmas hozzáállásáért, a szerződés gyors tető alá hozatalában nyújtott segítségéért!

Meleg szívvel ajánlom minden, ingatlant eladni és venni szándékozó részére a Honvágy ingatlan irodát!

Brigi

“Csak ajánlani tudom a Honvágy ingatlant.
Már az első telefon beszélgetésben éreztem hogy komoly profizmus van a háttérben.
Ez be is bizonyosodott a személyes találkozásnál.
Végtelenül kedvesek és segítőkészek.
Álmaimban nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan el tudjuk majd adni a házat segítségükkel.
Ez úton is még egyszer nagyon köszönöm.”

Szikora Antal

“Köszönjük az adásvétel gyors és szakszerű intézését, mellyel nagy terhet vett le vállunkról.”

Ildikó

A Honvágy Ingatlanról egy ismerősünktől hallottunk, akik szintén Horváth Istvánék segítségével adták el a nyaralójukat, néhány évvel ezelőtt. Már a honlapjuk is nagyon kellemes, pozitív benyomást keltett. Könnyen áttekinthető, minden fontos információt tartalmaz, amire egy ingatlanát eladni (vagy akár venni) szándékozónak szüksége lehet. A telefonos kapcsolatfelvétel és a személyes találkozás is hasonlóan pozitív volt.

A nyaralót extra rövid idő alatt (egy hét) sikerült eladni, a lebonyolítás korrekt, precíz, pontos, mindenki számára megnyugtató módon zajlott.
István szakmailag és emberileg is segítőkész volt, profi munkát végzett.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, akár eladni, akár venni szeretne ingatlant Ráckeve és vonzáskörzetében.

Somogyi Judit

Kedves István! Nagyon örülök, hogy ismerősöm ajánlására önökre találtam mert nemcsak erőn felül segítettek kiigazodni az adminisztrációs rengetegben, egyeztettek minden érintettel, folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, tájékoztattak, gyorsan precízen és eredményesen dolgoztak és tartották bennem a lelket mindvégig:grin: Köszönök mindent!

Takács Barbara

Ezúton is szeretnénk meg köszönni a gyors és szuper munkáját .
Szívből merem ajánlani bárkinek maga egy remek ember mint szakmailag és emberként ,nagyon kedves és segítő kész.
Örülök hogy megismerhettük.

Koós Bence

István precíz, tapasztalt segítségével sikerült értékesítenünk egy ingatlant, jó feltételekkel a lehető legjobb vevők számára.
Lényegretörő, segítőkész, megbízható ingatlanközvetítő, aki nélkül nagyon rossz üzletet kötöttem volna.
Ezúton is köszönöm szépen az alapos és türelmes munkáját! 🙂

Dr Szabó Rita

Szívből köszönjük Horváth Istvánnak a kiskunlacházi nyaralónk eladásához nyújtott mindenre kiterjedő szakmai segítségét, rugalmasságát és hozzánk való végtelen türelmét. Mindenkinek ajánlom a több évtizednyi tapasztalattal rendelkező Istvánt és a Honvágy Ingatlanirodát azoknak, akik Ráckevén és környékén szeretnének ingatlant adni és/vagy venni.

Ponicsán Krisztián

Szeretnénk megköszönni a gyors közbenjárást a házvásárlásunkkal kapcsolatban.
Első házunkat vásároltuk meg és a kezdeti bizonytalanság ellenére is teljes mértékben tájékoztatva lettünk a ház állapotáról illetve a megtekintés alatt is azt kaptuk amit vártunk. Ügyintézéshez is megkaptuk a kellő támogatást és rugalmasságot.
Lassan a költözésnél tartunk és nem lehetnénk itt ha nincs a Honvágy Ingatlan .

Köszönjük szépen mégegyszer a közbenjárást!

Tóth Sebestyén János

A legjobb és legmegbízhatóbb ingatlanközvetítő, akivel valaha találkoztam!!!
??

Csibi Lajos
A magam és a feleségem nevében is szeretném megköszönni a tanyánk gyors értékesítését, külön köszönet a kedves és korrekt hozzá állásáért.
Önt és az irodáját mindenkinek csak ajánlani tudom.
Bránya Zsófia

Köszönjük szépen mindenben a segítséget, nagyon korrekt és teljes körű tájékoztatást kaptunk az ingatlanról mielőtt megvásároltuk volna.
Gyors, szakszerű ügyintézés és közreműködést tapasztaltunk és a kapcsolattartás is hibátlanul működött. Többször volt lehetőségünk megtekinteni az ingatlant, minden felmerülő kérdésünkre kaptunk választ, abszolút segítőkész és rugalmas volt István, nem árult nekünk “zsákba macskát”, nem takargatta a ház hibáit sem és az előnyös dolgokra is felhívta a figyelmünket. ? Mindent 1 hét alatt sikerült lebonyolítani, így a kulcsokkal a kezünkben, már a hétvégén neki is állhattunk a ház körüli munkálatoknak / tervezéseknek. ? 10es skálán kellene értékelni a munkáját, akkor mi biztosan a maximumot adnánk.

Tóth Józsefné

A Honvágy ingatlan nálunk bizonyított 5 csillagot érdemel 🙂
Az utóbbi időben rövid időn belül két ingatlanunkat is értékesítette.
Igazán nyugodt szívvel bárkinek tudom ajánlani, korrekt precíz megbízható munkáját.
Bizonyosodj meg róla ha Te is eladnál vagy vennél ingatlant.
Garantálom hogy nem fogsz csalódni 🙂

Vargáné Stock Éva

A Honvágy Ingatlanközvető Irodát az interneten találtuk. Személyes találkozásunk alkalmával meggyőződtünk arról, hogy nagyon komoly szakmai tapasztalattal és kitűnő kapcsolatokkal rendelkeznek. Reális felmérésük és tanácsaik után gyorsan az általunk elképzelt árat jól képviselve értékesíthettük ingatlanunkat.
Az ezzel kapcsolatos jogi teendőket gyorsan és biztonságosan, hitelesen intézték.
Nagyon köszönjük munkájukat!

Jánosi Edit

Kedves István!

Segítségét, közreműködését ezúton is köszönöm, ismerősnek is ajánlottam az Önök ingatlanközvetítő cégét.
További sikeres eladásokat és jó ügyfeleket kívánok,

Patrik

“Kedves István! Gratulálok az új honlaphoz! István korrekten, mindenben az előzetesen megbeszéltek szerint járt el. Minden esetben haladéktalanul értesített telefonon és emailben is, amint olyasmi történt, amiről tudnom kellett. Amikor István megbízását követő 3. héten megjelent a komoly vevő (ez azért nem feltétlenül jelenti, hogy minden eladó ingatlanhoz István 3 héten belül talál vevőt, ehhez bizonyos fokú szerencse is kellett), akkor István az ügyvédhez is elkísért minket és végig velünk volt, hogy minden úgy történik-e, ahogy azt az eladó és a vevő szeretné. Az ügyvédtől visszafelé sétálva meg is jegyezte: “Önök boldogok, mert sikerült értékesíteni a házat, a vevő boldog, mert olyan házat vett, amilyent keresett és én is boldog vagyok, mert Önök mosolyognak”. Azt gondolom, ez mindent elmond. Biztosan mondhatom, hogy Ráckevén és a környező településeken ingatlan értékesítésével, újra ezt a 20 éves tapasztalattal rendelkező embert bíznám meg.”

Tóth Viola

Kedves István!

Köszönjük a ráckevei nyaralónk adásvétele során nyújtott segítségedet. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Remélem a jövőben is számíthatunk rád!

Üdvözlettel: Viola

Károly

Szia István!
Szeretném megköszönni az új dömsödi nyaralónk vételénél nyújtott korrekt és teljeskörű segítséget.
Üdvözöllek: Károly

Magdolna és Bálint

Kedves István!

Szeretnénk megköszönni férjemmel a rendkívüli rugalmasságot és segítőkészségét. Őszintén köszönjük az új ráckevei családi házunk kiválasztásánál nyújtott korrekt és tisztességes ügyintézést. István határozott és magabiztos fellépése gördülékennyé tette a kiszemelt ingatlanunk adásvételét. További sok, sikeres értékesítést kívánunk!

Simon Imre

Ráckeve környéki eladó ingatlanod esetében őket bízd meg először! A környék ingatlanosaihoz képest jóval több helyen hirdették az ingatlanomat. Kiváló marketinges munkát végeznek a facebookon és az online értékesítő felületeken egyaránt.

Kalmár Ferenc

István változatlanul az egyik vezető ingatlanközvetítő, ha ráckevei ingatlan adásvételéről van szó. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező, kiváló kommunikációs készségű ingatlanközvetítő.

Fábián Anikó

Ha ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni, nyugodt szívvel ajánlom a Honvágy Ingatlanirodát. A környéken több ingatlanossal is beszéltem, amikor szóba került a kiskunlacházi családi házam eladása, de István szakértelme, alapossága és rugalmassága meggyőzött engem. Ingatlanom eladását lépésről-lépésre kezében tartotta, egészen az eredményes adásvételig.

Rideg Ferenc

A Csepel-sziget déli részén keresgéltünk ingatlanokat és így találtunk rá Istvánra és a Honvágy Ingatlanra. Munkaidő után kerestük Istvánt, aki azonnal felvette nekünk a telefont. Röviden felmérte igényeinket és lehetőségeinket és ezek alapján másnapra le is beszéltünk egy találkozót. A környékbeli települések közül végül Dömsödöt választottuk a város csendességé, nyugalma és előnyös elhelyezkedése miatt. István szakmailag felkészült, kedves, közvetlen és segítőkész, ami sajnos nem jellemző a mai ingatlanosok között.

Köszönünk még egyszer mindent:

Rideg Ferenc és Rideg Ferencné